Virve Larimo

virve_omaKeho- ja tunnekeskeinen Gestalt-terapia
Ratkaisukeskeinen työnohjaus.
P.  040 5806 461, virve.larimo(ät)gmail.com

Terapeuttinen keskustelu
Voit aloittaa kanssani rauhallisen terapeuttisen keskustelun avulla. Tapaamisessa voimme kuulostella elämäntilannettasi ja toiveitasi monelta suunnalta. Annamme sinulle tarpeeksi aikaa ja tilaa niin, että voit turvallisesti syventyä itseesi. Keskustelujen myötä löydämme yhdessä sinulle soveltuvan tavan käsitellä niitä asioita, joihin haluat keskittyä.
Orientoiva keskustelu toteutuu kolmena tapaamisena ja jokaisen tapaamisen kesto on 1,5 tuntia.

Mikäli sinusta tuntuu, että juuri nämä keskustelut ovat sinulle paras tapa lähestyä asioita ja haluat jatkaa keskusteluja pidempään, sekin on mahdollista.

Gestalt-terapia
Kehollinen psykoterapian muoto.
Auttaa kaaoksen ja paineen keskellä. Vahvistaa ja uudistaa persoonallisuuden rakennetta, auttaa löytämään kehon ja mielen yhteyden, sekä kadonneen energian. Opettaa tietä itsensä hyväksymiseen ja terveiden ihmissuhteiden löytämiseen.

Minulla on ollut yksityisasiakkaita ja ryhmiä gestalt-terapiassa vuodesta 2002 lähtien.Olen suorittanut Gestalt-terapeutin opintoja Tanskassa neljän vuoden ajan, vuosina 1999-2003. Gestalt Institute of Scandinavia, Tanska. Aloitin jatko-opinnot samassa instituutissa vuonna 2012 ja valmistun kesäkuussa 2016 Gestalt-psykoterapeutiksi.

Gestalt Institute of Scandinavia on Euroopan Psykoterapialiiton ja Euroopan Gestalt-terpialiiton jäsen ja virallinen kouluttaja.

Ratkaisukeskeinen työnohjaus
Toiminnallinen, luova ja ratkaisuihin keskittyvä työnohjaus. Tukee työyhteisön ja yksilön kokonaisvaltaista ja itseoivallukseen perustuvaa oppimista.

Ongelmat tämän päivän työelämässä ovat monet! Älä anna työelämäsi väsyttää ja pilata yksityiselämääsi, vaan tule rohkeasti ja ajoissa hakemaan apua rajanvetoon. Tule etsimään ratkaisuja tilanteen helpottamiseksi.

Ratkaisukeskeinen työnohjaaja 2009-2010, Helsingin Psykoterapiainstituutti. Lisäksi syventävät työnohjauksen jatko-opinnot 2011-2012, Helsingin Psykoterapiainstituutti.

Muita opintoja:
– Mindfulness koulutus, Helsingin Psykoterapiainstituutti 2013
– Psykofyysinen psykoterapia, 2000-2004, Psychoconsulting, Helsinki

Vuorovaikutuskoulutus
Vuorovaikutuksessa kyse on pitkälti samassa hetkessä yhtä aikaa olemisesta, oman panoksen antamisesta ja toisille auki olemisesta, tilanteen lukemisesta.
Tule oppimaan! Haussa myös itsetuntemus, luovuus, tahto, uskaltaminen ja oman energian ohjaaminen.

Perinteisten taiteen lajien lisäksi esiinnymme tänä päivänä mm. pitämällä esitelmiä, vetämällä kokouksia, esittelemällä projekteja, käymällä työpaikkahaastatteluissa ym. Kaikissa näissä tilanteissa hyvistä vuorovaikutus- ja esiintymistaidoista on hyötyä. Kysy rohkeasti ja räätälöidään sinulle oman näköinen ja oloinen vuorovaikutus- ja esiintymiskoulutus.

Ennen terapiatyöhön suuntaumista olen tutkinut ihmistä ja psykologiaa työskentelemällä näyttelijänä, ohjaajana ja käsikirjoittajana eri ammattiteattereissa ja vapaissa ryhmissä, sekä näyttelijänä television puolella. Yhteensä työvuosia on takana noin kaksikymmentä.