Stina Hirvonen

stina_omaLääketieteen lisensiaatti, yleislääkäri, eläkkeellä
Kognitiivinen psykoterapeutti YET (Valvira, KELA-pätevyys)

En enää ota  uusia asiakkaita  terapiaan. Olen jäänyt eläkkeelle ja lopettelemassa myös terapiavastaanottoani.

Kiitän menneistä vuosista ja pyydän ottamaan yhteyttä Mielen tilan muihin terpeutteihin.

 

 

Terapiassa paneudutaan aktiivisesti mielen ongelmien alkujuurille ja etsitään yhdessä selviytymiskeinoja niin työssä jaksamiseen, stressi- ja uupumisoireisiin, unihäiriöihin, ahdistukseen tai masennukseen, jännitys- tai paniikkioireisiin taikka parisuhteen tai oman elämän kriiseihin. Apuna työskentelyssä voidaan käyttää myös tietoisuustaitoja.

Kognitiivisen terapian keinoin erilaisiin pulmiin löytyy nopeasti ratkaisukeinoja ja usein tilanne alkaa selkiytyä jo ensimmäisten tapaamisten aikana. Terapia toteutuu tavallisesti 45min terapiatunnilla viikon välein. Terapian pituudesta sovitaan yhdessä ja terapian sisältö räätälöidään yksilöllisesti asiakkaan tarpeiden mukaisesti.

Terapiaan voi hakeutua omasta aloitteestaan kun tuntee tarvitsevansa apua ongelmiensa selvittelyyn tai muiden ammattilaisten ohjaamana. Kelasta voi hakea korvausta kuntoutusterpiaan.

Yksilöterapian lisäksi toteutamme Mielen Tilan terapeuttien kanssa yhteistyössä ryhmäterapiaa esim. unihäiriöistä yms. kärsiville.  Kulloinkin ajankohtaisista ryhmistä lisätietoja saa nettisivuiltamme www.terapiahuonemielentila.fi.

Kognitiivinen psykoterapia>>>