Markus Majanen

Markus Majanen
psykologi, psykoterapeutti
Kela-pätevyyden saan 9/2018.
Psykoterapiasuuntaukseni on kognitiivinen käyttäytymisterapia.
Otan vastaan aikuisia, nuoria ja lapsia. Myös pariterapiaa.
www.mmterapia.com
info@mmterapia.com
045 8551929
Ota ensisijaisesti yhteyttä sähköpostitse.

Tarjoan psykologin ja psykoterapeutin palveluita aikuisille, nuorille ja lapsille. Tarjoan myös hoidollisia ryhmiä, työnohjausta sekä koulutusta. Saat lisää tietoa palveluista näiltä sivuilta www.mmterapia.com

Palvelut

Psykoterapia (aikuiset, nuoret ja lapset)
Pariterapia
Kelan kuntoutuspsykoterapia 16-67 vuotiaat
Psykologin käynnit (aikuiset, vanhemmat, nuoret ja lapset)
Psykologin/psykoterapeutin palvelut etänä kotiin netissä
Hoidolliset ryhmät (mm. mindfullness ryhmiä, ihmeelliset vuodet vanhempain ryhmiä)
Työnohjausta

Psykoterapia

Tarjoan sinulle kognitiivista käyttäytymisterapiaa. Kognitiivisen käyttäytymisterapian tehokkuus on todettu lukuisissa tieteellisissä tutkimuksissa.

Kun tulet vastaanotolleni selvitämme tilanteesi aluksi. Jonka jälkeen sovimme millä harjoituksilla ja menetelmillä saamme elämäsi takaisin raiteille. Seuraamme yhdessä säännöllisesti hoidon edistymistä luotettavilla mittareilla. Terapiasi kesto suunnitellaan tarpeen mukaan, joko lyhyenä (8-20 tapaamista) tai pitkänä (1-3 vuotta). Psykoterapiaan pääsee lähetteellä tai ilman lähetettä. Voit lukea lisää tästä aiheesta www.mmterapia.com

Psykologin palvelut lapsille/nuorille ja vanhemmille

Oletko huolissasi lapsen kiukun puuskista, huonosta käyttäytymisestä, tottelemattomuudesta, valehtelusta, itsensä tai toisten satuttamisesta? Tapaamisilla annan keinoja ja työkaluja vanhemmille vähentää lapsensa ongelmallista käyttäytymistä. Vanhempien käynnit suunnitellaan tarpeen mukaan lyhyenä (1-6) tai pitkänä (8-20).

Onko sinulla huolta lapsen kasvusta, kehityksestä, käyttäytymisestä tai hyvinvoinnista. Opastan ja neuvon lapsen kasvuun ja kehitykseen liittyvissä asioissa.

Katso myös mitä hoidollisia ryhmiä on tarjolla lapsille/nuorille ja vanhemmille sivuilta www.mmterapia.com

Psykologin palvelut aikuisille

Psykologin tapaaminen voi olla tarpeen esimerkiksi hankalissa elämäntilanteissa, ihmissuhde ongelmissa, arjen haasteissa tai menetyksen kohdatessa. Tapaamisilta voit saada voimavaroja hankaliin tilanteisiin. Asioiden selvittäminen ja jäsentäminen psykologin kanssa luo uusia näkökulmia sekä ratkaisuja. Psykologia voi tavata ilman lähetettä. Psykologin käynnit suunnitellaan tarpeen mukaan lyhyenä (1-4) tai pitkänä (4-8).