Inkeri Revitzer

Inkeri RevitzerPsM, laillistettu psykologi,
psykoanalyytikko (Therapeia),
Analyyttinen yksilöterapia, psykoanalyysi, kriisiterapia

-KELA-pätevyys

p. 050 365 6425,

inkeri.revitzer(ät)gmail.com

Otan Terapiahuone Mielen Tilassa vastaan aikuispotilaita (n. 18-v. -) sekä lyhyt- että pitkäkestoisen psykoterapian merkeissä. Olen työskennellyt kliinisenä psykologina yli kaksikymmentä vuotta.

Terapiatyössä viitekehykseni on psykoanalyyttinen. Keskeinen ajatus on, että yksilö kehittyy alusta asti vuorovaikutuksessa toisten kanssa. Läpi elämän meihin vaikuttavat sekä menneet että nykyiset ihmissuhdekokemukset. Toinen perusajatus on, että kaikki mielentilaamme ja käyttäytymiseemme vaikuttavat asiat eivät ole meille tietoisia. Jos esim. huomaat ajautuvasi yhä uudelleen samantapaisiin tunne- tai ihmissuhdesolmuihin, on hyödyllistä tulla enemmän tietoiseksi omista tunteistasi ja vaikuttimistasi. Se on mahdollista psykoanalyyttisen terapian avulla. Parempi itsetuntemus auttaa löytämään toimivampia ratkaisuja elämän haasteisiin! Mitä suurempia muutoksia tavoittelet ja mitä pitkäaikaisempia ongelmasi ovat, sitä pitempi on yleensä hoidon kesto. Terapiassa käydään tavallisimmin 1-2 krt/vko.

Psykoterapeuttisen hoitosuhteen tarkoituksena on aina asiakkaan psyykkisen hyvinvoinnin lisääminen. Hoitosuhde on työväline ja tuki asiakkaan kehitysprosessissa. Terapian keskiössä on asiakkaan oma kokemus, ja hoitosuhteessa vallitsee kunnioitus ja luottamuksellisuus.

Voit ottaa yhteyttä, jos harkitset lyhempää tai pitempää psykoterapiaa / psykoanalyysiä, tai jos haluat vaikka vain hieman selvittelyapua johonkin ajankohtaiseen pulmatilanteeseen. Tavoitat minut sähköpostitse inkeri.revitzer(ät)gmail.com tai puhelimitse p. 050 365 6425 (soitto tai tekstiviesti).