Helena Santasalo

helena santasalon kasvokuva

PsM, laillistettu psykologi,
Kognitiivinen kouluttajapsykoterapeutti, Kela-pätevyys,
Työterveyspsykologi, Organisaatiokonsultti (FINOD).
P. 050 3689 665, helena.santasalo(ät)psykologipalvelufenix.fi.
Ei uusia asiakkaita toistaiseksi.

Kognitiivinen psykoterapia on tehokasta erityisesti masennuksen, ahdistuksen ja työuupumuksen hoidossa. Psykoterapiasta on apua myös erilaisissa elämänmuutoksissa ja -kriiseissä. Psykoterapian avulla asiakas saa esim. välineitä pahojen olojensa säätelyyn, löytää myötätuntoisemman asenteen itseään kohtaan ja alkaa ymmärtää paremmin sekä omia, että muiden reaktioita.
Näiden tuloksena hänen itsearvostuksensa kasvaa ja ihmissuhteidensa laatu kohenee. Nämä muutokset yleensä parantavat asiakkaan työ- ja toimintakykyä.

Kognitiivisessa psykoterapiassa työskentely perustuu tasavertaiselle yhteistyösuhteelle terapeutin ja asiakkaan kesken. Asiakkaan kanssa sovitaan yhdessä tavoitteista ja niiden toteutumista arvioidaan. Hoitoon yleensä kuuluu yksilöllisesti suunniteltuja välitehtäviä ja erilaisia harjoituksia.

Toimin lisäksi työnohjaajana sekä coachina erityisesti johto- ja esimiestyössä toimiville sekä työyhteisökonsulttina erilaisissa työyhteisöjen ongelmatilanteissa. Minulla on myös työterveyspsykologin pätevyys.

Lisätietoa: www.psykologipalvelufenix.fi